Automatisk varsling

Ettersom all kompetanse og læring er samlet et sted, er det enkelt å sette opp varslingsrutiner for lovpålagt eller nødvendig kompetanse. Systemet vil varsle medarbeider og leder når kompetanse eller sertifikater må fornyes.

 

Digital signatur
Snapper tilbyr mulighet for digital signatur for sikker verifikasjon og dokumentert gjennomføring. Digital signatur gjør det enkelt å laste opp dokumenter brukeren skal signere på.

 

Når et dokument er signert digitalt lagres kompetansetypen på brukerens profil og tilgjengeliggjøres i standardiserte rapporter og blir søkbart i systemet.

Guide: Full kontroll på kritisk og lovpålagt kompetanse Hold deg oppdatert

Full kontroll på kritisk og lovpålagt kompetanse kan være vanskelig. Riktig opplæring til rett tid til riktig medarbeider kan være utfordrende

Ved å laste ned guide samtykker jeg til at informasjonen jeg oppgir kan lagres for å sende meg e-post med innhold som er relevant i forhold til hva jeg har lastet ned. F.eks: e-bøker, artikler og invitasjoner til events. Jeg forstår at jeg enkelt kan melde meg av å motta disse e-postene. Vi overholder selvfølgelig alle regler og forskrifter som gjelder for lagring av informasjonen du oppgir, og vi vil ikke dele dine opplysninger med en tredjepart. For mer informasjon, se vår Privacy Policy