Kompetansestyring og læringsplattform(LMS) – i én løsning

Hva om...

Og du også kunne...

Vi sender jevnlig ut nyhetsbrev. Vi skriver om  kompetanse, medarbeiderutvikling, opplæring, læringsteknologi + mye mer. Jobber du med dette gjør vi det lett for deg å holde deg oppdatert

Fyll inn skjema til høyre og du vil motta vårt nyhetsbrev. Du kan når som helst melde deg av.

Ved å melde meg på newsmail samtykker jeg til at informasjonen jeg oppgir kan lagres for å sende meg e-post med innhold som er relevant i forhold til hva jeg har lastet ned. Jeg forstår at jeg enkelt kan melde meg av å motta disse e-postene. Vi overholder selvfølgelig alle regler og forskrifter som gjelder for lagring av informasjonen du oppgir, og vi vil ikke dele dine opplysninger med en tredjepart. For mer informasjon, se vår Privacy Policy 

Høres dette ut som et verktøy som kan forenkle bedriftens kompetansestyring og opplæring? Er dette utfordringer dere kan kjenne dere igjen i?

Våre undersøkelser viser at større bedrifter kan spare inntil 50% av tiden som går med til administrasjon av ansattes læringsløp og kompetanse.

Book en uforpliktende demo

Så kan vi vise deg hvordan SNAPPER - Én plattform for kompetansestyring og læring i bedriften - kan trygge og utnytte potensialet i bedriftens ansatte og deres kompetanse.