Hvordan lykkes med kompetanse og opplæring?

La organisasjonen oppleve mestring i kombinasjon med at verdier skapes!

Få oversikt og kontroll på bedriftens kompetanse, og distribuer innhold som oppleves relevant og er tilpasset din bedrift!

Kompetansestyring og læringsplattform(LMS) – i én løsning

Hva om...

Og du også kunne...

Høres dette ut som et verktøy som kan forenkle bedriftens kompetansestyring? Er dette utfordringer dere kan kjenne dere igjen i?

Våre undersøkelser viser at større bedrifter kan spare inntil 50% av tiden som går med til administrasjon av ansattes læringsløp og kompetanse.

Book en uforpliktende demo

Så kan vi vise deg hvordan SNAPPER – Én plattform for kompetansestyring og læring i bedriften – kan trygge og utnytte potensialet i bedriftens ansatte og deres kompetanse. 

Guide: Full kontroll på kritisk og lovpålagt kompetanse Hold deg oppdatert

Full kontroll på kritisk og lovpålagt kompetanse kan være vanskelig. Riktig opplæring til rett tid til riktig medarbeider kan være utfordrende

Ved å laste ned guide samtykker jeg til at informasjonen jeg oppgir kan lagres for å sende meg e-post med innhold som er relevant i forhold til hva jeg har lastet ned. F.eks: e-bøker, artikler og invitasjoner til events. Jeg forstår at jeg enkelt kan melde meg av å motta disse e-postene. Vi overholder selvfølgelig alle regler og forskrifter som gjelder for lagring av informasjonen du oppgir, og vi vil ikke dele dine opplysninger med en tredjepart. For mer informasjon, se vår Privacy Policy