Hvilke muligheter kan AI og ChatGPT gi i medarbeiderutvikling og opplæring av ansatte?

Utvikling av tjenester for opplæring i bedrifter basert på AI og ChatGPT går med rekordfart og det kan være vanskelig å få med seg det mest relevante. 

Denne guiden gir en praktisk tilnærning med konkrete eksempler på hvordan bedrifter kan ta nytte av mulighetene i AI og ChatGPT for å forbedre opplæring og medarbeiderutvikling.

Fyll inn skjema under, trykk hent guide knapp og du vil motta guiden på email

Ved å laste ned guide samtykker jeg til at informasjonen jeg oppgir kan lagres for å sende meg e-post med innhold som er relevant i forhold til hva jeg har lastet ned. F.eks: e-bøker, artikler og invitasjoner til events. Jeg forstår at jeg enkelt kan melde meg av å motta disse e-postene. Vi overholder selvfølgelig alle regler og forskrifter som gjelder for lagring av informasjonen du oppgir, og vi vil ikke dele dine opplysninger med en tredjepart. For mer informasjon, se vår Privacy Policy 

Noen av våre fornøyde kunder

Kompetansestyring og læringsplattform(LMS) – i én løsning

Hva om...

Og du også kunne...

Høres dette ut som et verktøy som kan forenkle bedriftens kompetansestyring? Er dette utfordringer dere kan kjenne dere igjen i?

Våre undersøkelser viser at større bedrifter kan spare inntil 50% av tiden som går med til administrasjon av ansattes læringsløp og kompetanse.

Ta kontakt for å diskutere hvordan Snapper kan hjelpe deg med engasjerende læringsopplevelser og kompetanseutvikling