Gratis frokostseminar med Snapper og We Are 14. Mars:

Revitaliser medarbeideropplæringen med engasjerende interaktive animasjoner, læringsopplevelser og AI.
LMS system Software

8 gode tips til å velge riktig LMS

Å velge riktig Learning Management System (LMS) for virksomheten din kan være utfordrende. Her er noen steg du kan ta for å gjøre prosessen enklere slik at du ender opp med å gjøre det rette valget:
  1. Identifiser virksomhetens behov: Bestem læringsmålene og målene for virksomheten din. Hvilke opplæringsbehov har dine ansatte? Hva slags kurs og materiell vil de kreve for å nå disse målene? Hvilke rapporter og statistikker ønsker dere at brukerne skal se for å kunne ta beslutninger?
  2. Undersøk forskjellige LMS-leverandører: Når du har identifisert dine forretningsbehov og tekniske krav, undersøk forskjellige LMS-leverandører. Les anmeldelser, sammenlign funksjoner og priser, og vurder den generelle egnetheten til LMS for bedriftens krav.

  3. Vurder brukervennligheten: Hvor lett er det å bruke LMSet for både administratorer, toppledelsen, HR, mellomledere og medarbeidere? Husk at det kan fort bli for komplekst og omfattende og at det kan lønne seg å velge den løsningen som ikke har flest funksjoner.

  4. Søk innspill fra interessenter: Involver de ansatte, ledere og trenere i prosessen slik at de får gitt sine innspill underveis. Få tilbakemeldinger om brukervennligheten, funksjonene og den generelle tilfredsheten med LMSet.

  5. Vurder støtte og opplæring: Hva slags kundestøtte og opplæring tilbys av LMS-leverandøren? Hva er tilgjengeligheten og kvaliteten på deres support? Her kan det være lurt å vurdere om du skal velge en stor internasjonal leverandør eller gå for en lokal som du kan ha tettere dialog og innflytelse på.

  6. Test LMSet: Før du tar en endelig avgjørelse, test LMSet med en prøveversjon eller demo som er så lik som mulig den versjonen du får levert etter kjøp. Dette vil tillate deg å vurdere brukervennligheten til plattformen, samt dens funksjoner og funksjonalitet.

  7. Vurder skalerbarheten: Kan LMS skaleres etter hvert som organisasjonen din vokser eller reduseres?

  8. Ta en avgjørelse: Når du har evaluert ulike LMS-leverandører og mottatt tilbakemelding fra interessenter, ta en avgjørelse som stemmer overens med bedriftens behov, tekniske krav og budsjett.

Husk at å velge et LMS er en viktig beslutning som vil ha en betydelig innvirkning på virksomheten din. Hvis du tar deg tid til å vurdere alternativene dine nøye og søke innspill fra interessenter, vil du sikre at du velger et læringsplattform som oppfyller forretningsbehovene dine og bidrar til å nå dine læringsmål.

Ønsker du å se nærmere på hvordan vi i Snapper Net Solutions AS kan hjelpe din virksomhet til å ta det rette valget, kan du kontakte Thomas Andre Molvig på tam@snapper.no eller 900 599 17 for en demo.

#LMS #kompetansestyring #læring #kompetansestrategi #kompetanseutvikling

Annet innhold som kan interessere deg:

Snapper inngår partnerskap med We Are Learning

Snapper og We Are Learning inngår partnerskap for å gjøre det lettere for bedrifter å skape engasjerende 3D-læringsinnhold som interaktive historier, simuleringer og animasjoner med Pixar-lignende kvalitet på minutter.

Les »

Snapper lanserer 5 nye produkter

Snapper – ledende på kompetanse- og læringsplattformer/LMS lanserer fem innovative produkter, designet for å transformere måten bedrifter håndterer opplæring og utvikling på. Våre nyeste tillegg til Snapper-familien er skreddersydd for å møte de ulike behovene til moderne virksomheter.

Les »