Snapper inngår partnerskap med We Are Learning

Snapper og We Are Learning inngår partnerskap for å gjøre det lettere for bedrifter å skape engasjerende 3D-læringsinnhold som interaktive historier, simuleringer og animasjoner med Pixar-lignende kvalitet på minutter.

Content is king sies det. Og inntil nå har det vært kostbart, tidkrevende og ofte har produksjonen krevd ekstern ekspertkompetanse.

 

Vel ikke nå lenger.
Gjennom vårt partnerskap vil Snapper integrere We Are Learnings banebrytende verktøy og metoder inn i vår kompetanse- og læringsplattform. Dette betyr at våre kunder nå vil ha tilgang til å lage toppmoderne 3D-læringsinnhold, som interaktive historier, simuleringer og animasjoner med sine egne figurer, i sitt eget miljø og tilpasset bedriftens merkevareprofil.  

 

Med Snapper og We Are learning får du det beste fra to verdener – Snapper LMS vil holde styr på all kompetanse og læring i organisasjonen.  Du distribuerer rett læring til riktig personer, du kan holde oversikt over hvilke kurs alle trenger og du kan enkelt dokumentere læring innen organisasjonen din og påse at man bygger riktig kompetanse for å være konkurransedyktig.

 

Med We Are Learnings verktøy vil du kunne skape engasjerende og visuelt slående læringsopplevelser. Dette betyr ikke bare bedre engasjement, men også en mer minneverdig læringsopplevelse for ansatte. We Are Learnings gjør det mulig å produsere dette innholdet raskt og kostnadseffektivt, noe som er en game-changer for mange organisasjoner. We Are Learning er så brukervennlig at hvem som helst kan skape engasjerende læringsopplevelser. Manus, animasjon, stemmeoverføring, gamification, alt støttet av Aico – AI-hjelperen. Skap engasjerende innhold på minutter. Ikke måneder.

Så lett er det;

Velg karakterer og steder for historien din

Velg de karakterene du trenger til historien din. Velg en scene, eller last opp dine egne bildebakgrunner. Finn den perfekte AI-stemmen som matcher dine avatarer, last opp en profesjonell stemme, eller vær skuespilleren selv ved å ta opp din egen stemme.

Manus
Skriv fra bunnen av, eller få hjelp fra AI I «We Are» er du både manusforfatteren og regissøren. Du kan enkelt skrive manuset ditt node for node, eller du kan bruke vår AI-kopilot til å skrive det sammen med deg.

Animer

Føl deg som en Pixar-animatør. Manuset ditt blir automatisk konvertert til levende 3D-animasjoner. Velg kroppsspråk og gester. Velg deretter ansiktsuttrykk basert på deres følelser. 3D-karakteranimasjon tilgjengelig for alle!

.

Sett i gang læringen

Du har satt dine læringsmål, aktivert spillmotoren og kanskje til og med automatisk oversatt simuleringen din til flere språk. Siden det er integrert med Snapper LMS er det bare å sette i gang med å distribuere læringen

Ønsker du å vite mer om Snapper og We Are Learning ta kontakt med oss; Espen.mofjell@snapper.no , 930 14 505

Annet innhold som kan interessere deg:

Immersive Learning

Hva er immersiv læring og hva er fordelene?
I det stadig skiftende opplæringslandskapet har immersiv læring vist seg som en kraftig metode for å heve læringsopplevelsen for medarbeidere.

Les »

Snapper inngår partnerskap med We Are Learning

Snapper og We Are Learning inngår partnerskap for å gjøre det lettere for bedrifter å skape engasjerende 3D-læringsinnhold som interaktive historier, simuleringer og animasjoner med Pixar-lignende kvalitet på minutter.

Les »