Snapper inngår samarbeidsavtale med Openseame

Snapper inngår samarbeidsavtale med OpenSeame – Nå kan du få ferdige kurskataloger i Snappers LMSløsninger

Oslo, 12.12.23

 

Snapper inngår samarbeidsavtale med Openseame – Nå kan du få ferdige kurskataloger i Snappers løsninger

 

Snapper, ledende leverandør av kompetanse- og læringsplattformer, har inngått et strategisk partnerskap med OpenSesame, en global aktør i e-læringsløsninger. Dette samarbeidet kombinerer Snappers ekspertise i å levere læringsplattformer med OpenSesames brede utvalg av over 20,000 kurs.

Målet er å forbedre bedriftsopplæring og ansattes kompetanseutvikling på tvers av mange bransjer, inkludert sikkerhet, ledelse, forretningsferdigheter, og teknologi.

OpenSesame tilbyr en skybasert plattform med over 20,000 nøye utvalgte kurs, og gir bedrifter muligheten til å skreddersy opplæringsprogrammer til sine unike behov.

 

OpenSesame leverer et bredt spekter av kurs innen ulike fagområder, tilpasset både individuelle og organisatoriske læringsbehov. Disse kursene dekker temaer som sikkerhet, compliance, forretningsferdigheter, ledelse, teknologi, etikk, mangfold og bransjespesifikke områder. Kursene er designet for å være engasjerende og effektive, og de kommer i forskjellige formater for å møte ulike læringsstiler. Dette mangfoldet i kursinnhold sikrer at bedrifter kan finne relevante og verdifulle ressurser for å styrke sine ansattes kompetanse og ferdigheter.

 

For norske bedrifter, spesielt innen sektorer som produksjon, finans, helsevesen, teknologi, offentlig sektor og tjenesteyting, representerer dette samarbeidet en unik mulighet. Med OpenSesame kan bedrifter ikke bare utnytte en omfattende katalog av e-læringskurs fra globale utgivere, men også utvikle egne, tilpassede opplæringskurs for å møte mer spesifikke forretningsbehov.

 

 

Les mer om Opensame her: https://www.opensesame.com/

Annet innhold som kan interessere deg:

Immersive Learning

Hva er immersiv læring og hva er fordelene?
I det stadig skiftende opplæringslandskapet har immersiv læring vist seg som en kraftig metode for å heve læringsopplevelsen for medarbeidere.

Les »

Snapper inngår partnerskap med We Are Learning

Snapper og We Are Learning inngår partnerskap for å gjøre det lettere for bedrifter å skape engasjerende 3D-læringsinnhold som interaktive historier, simuleringer og animasjoner med Pixar-lignende kvalitet på minutter.

Les »