Snapper lanserer 5 nye produkter

Snapper – ledende på kompetanse- og læringsplattformer/LMS lanserer fem innovative produkter, designet for å transformere måten bedrifter håndterer opplæring og utvikling på. Våre nyeste tillegg til Snapper-familien er skreddersydd for å møte de ulike behovene til moderne virksomheter.
  1. Snapper Enterprise: Kompetanseutvklig og læring på sitt beste

Snapper Enterprise representerer toppen av vår produktserie. Som vår mest komplette løsning inkluderer den alle moduler og funksjoner vi tilbyr. Denne plattformen er ideell for bedrifter som har høye krav til sin kompetanse- og læringsplattform, og tilbyr en helhetlig tilnærming til læringsstyring.

Les mer om Snapper Enterprise her: https://snapper.no/enterprise/

 

  1. Snapper QuickLearn: Læring på 1-2-3

Med Snapper QuickLearn gjør vi det enkelt å lage og dele opplæring med ansatte, uansett hvor de befinner seg. Denne plattformen er brukervennlig og budsjettvennlig, noe som gjør den perfekt for raskt å gi medarbeidere engasjerende læringsopplevelser de fortjener – både på PC og mobil.

Les mer om Snapper QuickLearn her: https://snapper.no/quicklearn/

 

  1. Snapper Academy: Utdanning for fremtiden

Snapper Academy er en avansert løsning for å sette opp utviklingsprogrammer for ulike grupper i en virksomhet. Det er et ideelt verktøy for lederutviklingsprogrammer og strategigjennomføring, og hjelper bedrifter med å bringe folk sammen for å lære i grupper for å maksimere utvikling og engasjement.

Les mer om Snapper Academy her: https://snapper.no/academy/

 

  1. Snapper Onboarding: En komplett onboarding-opplevelse

Snapper Onboarding tilbyr en helhetlig løsning for preboarding, onboarding og offboarding. Denne rollestyrte plattformen dekker alt du trenger for en produktiv og engasjerende onboarding-prosess, samt en velorganisert offboarding for alle involverte parter.

Les mer om Snapper Onboarding her: https://snapper.no/onboardinglosning/

 

  1. Snapper AI Content Creator: Revolusjonerende e-læring

Introduserer Snapper AI Content Creator, et banebrytende AI-assistert e-kursverktøy. Med assistanse fra AI-teknologi som ChatGPT, setter denne løsningen en ny standard for hvordan digitale kurs og læringsopplevelser kan skapes – effektivt, engasjerende og nyskapende.

Les mer om Snapper AI Content Creator her: https://snapper.no/aicontentcreator/

Oversikt over alle våre produkter og deres modul- og funksjonalitetsinnhold finner du her: https://snapper.no/produktportfolio/

 

Vi i Snapper er begeistret for disse nye tilskuddene og ser frem til å se hvordan de vil hjelpe våre kunder med å nå nye høyder innen kompetanseutvikling og opplæring. For mer informasjon om disse produktene, besøk vårt nettsted www.snapper.no eller kontakt vårt salgsteam på 22 37 48 00 eller E-post: salg@snapper.no

Annet innhold som kan interessere deg:

Immersive Learning

Hva er immersiv læring og hva er fordelene?
I det stadig skiftende opplæringslandskapet har immersiv læring vist seg som en kraftig metode for å heve læringsopplevelsen for medarbeidere.

Les »

Snapper inngår partnerskap med We Are Learning

Snapper og We Are Learning inngår partnerskap for å gjøre det lettere for bedrifter å skape engasjerende 3D-læringsinnhold som interaktive historier, simuleringer og animasjoner med Pixar-lignende kvalitet på minutter.

Les »