Snapper og GO1 inngår samarbeidsavtale for å tilby omfattende e-læringskurs til Snappers kunder

Snapper, en ledende norsk leverandør av digitale læremidler, er glade for å kunngjøre ny samarbeidsavtale med GO1, en global leverandør av e-læringskurs. Denne avtalen vil gi Snappers kunder tilgang til GO1s omfattende katalog med over 500.000 kurs innenfor en rekke fagområder, inkludert teknologi, ledelse, språk, sikkerhet og mye mer

Snapper og GO1 (https://www.go1.com/) inngår samarbeidsavtale for å tilby omfattende e-læringskurs til Snappers kunder

 

Snapper, en ledende norsk leverandør av digitale læremidler, er glade for å kunngjøre ny samarbeidsavtale med GO1, en global leverandør av e-læringskurs. Denne avtalen vil gi Snappers kunder tilgang til GO1s omfattende katalog med over 500.000 kurs innenfor en rekke fagområder, inkludert teknologi, ledelse, språk, sikkerhet og mye mer.

 

Med dette samarbeidet vil Snappers brukere nå kunne skreddersy sin egen læring og få tilgang til alt de trenger for å utvikle seg faglig og personlig. GO1s kurskatalog er den mest omfattende i verden, og dette samarbeidet vil gi Snappers kunder tilgang til en rekke spennende og relevante kurs.

 

«Vi er svært fornøyd med å inngå denne avtalen med GO1», sier Espen Mofjell, administrerende direktør i Snapper. «Vårt mål er å kunne tilby våre kunder det beste utvalget av digitale læremidler, og dette samarbeidet vil gi dem tilgang til en omfattende samling av kurs fra en global leder innen e-læring. Vårt mål er å gi kundene våre den beste læringsopplevelsen, og dette samarbeidet vil bidra til det.»

 

GO1 er en ledende global leverandør av e-læringskurs og plattformer som tilbyr et bredt spekter av innovative og relevante kurs for både bedrifter og enkeltpersoner. Ved å tilby over 500 000 kurs innen et bredt spekter av fagområder, inkludert teknologi, ledelse, språk, sikkerhet og mye mer, har GO1 etablert seg som en av de mest omfattende kurstilbudene i verden.

 

Samarbeidsavtalen trer i kraft umiddelbart, og Snappers kunder vil kunne få tilgang til GO1s kurskatalog i løpet av de neste ukene. Dette samarbeidet vil gi Snappers kunder muligheten til å forbedre sin faglige kompetanse og utvikle seg både personlig og profesjonelt.

 

Les mer om GO her (https://www.go1.com/)

Annet innhold som kan interessere deg:

Immersive Learning

Hva er immersiv læring og hva er fordelene?
I det stadig skiftende opplæringslandskapet har immersiv læring vist seg som en kraftig metode for å heve læringsopplevelsen for medarbeidere.

Les »

Snapper inngår partnerskap med We Are Learning

Snapper og We Are Learning inngår partnerskap for å gjøre det lettere for bedrifter å skape engasjerende 3D-læringsinnhold som interaktive historier, simuleringer og animasjoner med Pixar-lignende kvalitet på minutter.

Les »