Gratis frokostseminar med Snapper og We Are 14. Mars:

Revitaliser medarbeideropplæringen med engasjerende interaktive animasjoner, læringsopplevelser og AI.

I forkant med kompetanseutviklingen

En av oppgavene til deg som er i #HR er å tilrettelegge for at #ledere enkelt kan følge opp ansattes #kompetanse, uten å kaste bort verdifull tid på å lete i gamle eposter for å skaffe seg oversikt.

En av oppgavene til deg som er i #HR er å tilrettelegge for at #ledere enkelt kan følge opp ansattes #kompetanse, uten å kaste bort verdifull tid på å lete i gamle eposter for å skaffe seg oversikt.

Se for deg at du leder en avdeling med 10 ansatte der du skal levere på virksomhetens mål på kort og lang sikt. De ansatte er fremoverlente, samtidig er oppgavene de utfører veldig krevende og de må stadig heve kompetansen sin for å ha den kompetansen som kreves.

«Stadig færre arbeidstakere opplever at de har tilstrekkelig kompetanse»
(YS arbeidslivsbarometer 2022)

Du som leder har satt deg som mål at dere skal ligge i forkant med kompetanseutviklingen, for å unngå brannslukking og uønskede hendelser, og levere i henhold til #kompetansestrategien i selskapet.

Dette starter med kontroll og innsikt i kompetansebeholdningen, og fundamentet fremover legges i utviklingssamtalen mellom deg og dine ansatte.

For å kunne nå disse målene er du helt avhengig av å ha gode verktøy.

I dagens video viser jeg hvordan ledere kan gjøre dette i Snapper.

Annet innhold som kan interessere deg:

Snapper inngår partnerskap med We Are Learning

Snapper og We Are Learning inngår partnerskap for å gjøre det lettere for bedrifter å skape engasjerende 3D-læringsinnhold som interaktive historier, simuleringer og animasjoner med Pixar-lignende kvalitet på minutter.

Les »

Snapper lanserer 5 nye produkter

Snapper – ledende på kompetanse- og læringsplattformer/LMS lanserer fem innovative produkter, designet for å transformere måten bedrifter håndterer opplæring og utvikling på. Våre nyeste tillegg til Snapper-familien er skreddersydd for å møte de ulike behovene til moderne virksomheter.

Les »